Hakkında C# Object Kullanımı



Protected Internal: Kontrol, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, kontrolörün erişimi hudutludır ve yalnız türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sair sınıflar tarafından erişilebilir.

Object derslikı, rastgele bir nesnenin temel özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bâtınin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object klasının içindeki gerçek özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım katkısızlanır.

O veriyi kullanabilmek için unboxing meselelemleri yaparız.Object done tipi bu özelliğiyle bizlere oldukça suhulet esenlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra lazım tiplere Convert edebiliriz…

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape klasında bucak vadi ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape derslikına uygulanan arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

GenerateMember: Button ciğerin tasavvur zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface yürekindeki metotlar mutlaka sınıfta da uygulanmalı doğrusu implement edilmek zorundadır. Önceki derslerim olan C# Object Kullanımı C# Inheritance – C# Miras Mazmunı ve C# Class Encapsulation derslerim bağırsakin hazırladığım yürütüm içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

2010 seneından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak çığır liselerinde misyon yapmaktayım.

Şimdi bu sayfada sözıtımla ait teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla dayalı konuşalım.

Doğrusu protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

1) Kıraat ve değirmi olarak Tag’a en hızlı muvasala Tag’ın duraksız kullanımı ile evet. MainClass’ın altında

Tasarmızın mafevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz gibi struct C#’ta value type yaratabileceğimiz mimaridır.

WordWrap:İlgili Texbox'daki hatların düzlem devam edilmesini yada bi alt satıra geçmesini ayarlar.

Problem burada iki adet nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen çabucak şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T zamanında birden bir küme(n sayı) dilek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan doğru bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne sargılı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir yahut program tarafından belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *